• geavanceerde apparatuur
  voor iedere huidexpert
 • business ondersteuning
  voor jouw salon 
 • kom in contact met bio-therapeutic
  en vraag vrijblijvend informatie op

Over ons

bio-therapeutic ownersBio-Therapeutic (BT) is een familiebedrijf dat is ontstaan in 1974 in Seattle (Amerika). Het bedrijf produceert zowel medische als cosmetische apparatuur. Met zo’n 45 jaar ervaring, distributie in meer dan 30 landen en reeds 30 patenten op naam, is BT niet meer weg te denken uit de branche. Dermatuer-Tech B.V. is exclusief leverancier van Bio-Therapeutic en levert apparatuur in de Benelux. Het hoofdkantoor van Dermatuer-Tech B.V. is gevestigd in Breda (Nederland). Daar wordt met passie gewerkt om zoveel mogelijk schoonheidsspecialisten te kunnen voorzien van de meest hoogwaardige, gebruiksvriendelijke apparatuur.

Apparatuur voor huidverbetering

De apparatuur is onderverdeeld in drie categorieën (bt-GEAR®, bt-accent® en bt-PRO®), die variëren van kleine handapparatuur (Gear) tot grote, stand-alone apparatuur (Pro).
 • bt-GEAR®: apparatuur voor huidanalyse, dieptereiniging en ultrasound.
 • bt-accent®: LED (rood, blauw en gecombineerd) en zuurstofapparatuur.
 • bt-PRO®: microcurrent en wet/dry microdermabrasie.

Missie
De missie van Bio-Therapeutic is het voor zoveel mogelijk schoonheidsspecialisten mogelijk maken om met geavanceerde apparatuur te werken, en om apparatuur te bieden die in synergie werkt met professionele huidverzorging. Dit zodat échte resultaten verkregen worden, wat zorgt voor blije gezichten van zowel huidexpert als consument.

Kwaliteit en veiligheid
De apparatuur van Bio-Therapeutic is van zeer hoge kwaliteit en is uiterst veilig. Alle apparatuur voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien is de apparatuur ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd. Ook heeft de apparatuur CE-goedkeuring en goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), wat de kwaliteit van medische en cosmetische producten controleert. Daarnaast is de apparatuur van Bio-Therapeutic dierproefvrij.

Voordelen van het gebruik van Bio-Therapeutic
Wij geloven in de kracht van iedere schoonheidsspecialist en nodigen je uit om jouw volle potentieel te benutten! We geloven in jou en weten dat je jouw doelen kunt bereiken met de juiste tools binnen handbereik. Ontdek wat BT-apparatuur voor jouw business kan betekenen en maak het verschil.

Een greep uit de voordelen van BT-apparatuur:

 • Breng je behandelingen naar een hoger niveau
 • Ervaar meer én sneller resultaat uit je behandelingen
 • Gebruiksvriendelijk en makkelijk inzetbaar
 • Intensief en veilig

Interesse?
Heb je interesse in de huidverbeterende apparatuur maar weet je nog niet welke apparatuur precies? En wil je graag de apparatuur van Bio-Therapeutic op je eigen huid ervaren? Maandelijks verzorgen wij kosteloze theorie- en praktijktraining op ons hoofdkantoor te Breda. Onze BT-specialisten verwelkomen je graag! Meld je aan via het contactformulier.