Bio-Therapeutic op de Skin Experience Day

Op 28 mei organiseerde de ANBOS in samenwerking met ESTHÉ de Skin Experience: het kennisevent voor beautyprofessionals die alles willen weten en beleven op het gebied van de huid. Het uitverkochte event in Hart van Holland (Nijkerk) was een groot succes!

Tijdens het event konden beautyprofessionals hun eigen Skin Experience route bepalen. Bij verschillende stands werden interactieve miniworkshops gegeven en professionals konden diverse lezingen bijwonen.

Onze Bio-Therapeutic specialisten Ilse en Natacha waren aanwezig tijdens het event. Zij gaven de hele middag demonstraties en uitleg over de apparatuur aan geïnteresseerde professionals. Naast demonstraties met BT-gear (kleinere handapparatuur) werden ook demo’s gegeven met microcurrent en microdermabrasie. Bovendien gaf Natacha twee lezingen over de toegevoegde waarde van het gebruik van apparatuur in de salon. 


Bio-Therapeutic op de Skin Experience Day

Bio-Therapeutic Specialist Ilse (links) en Natacha (rechts).

Was je niet bij dit event aanwezig maar wil je wel graag een demonstratie van de apparatuur ontvangen? Neem dan deel aan onze (kosteloze) trainingen of neem contact met ons op.