Nieuw bij Bio-Therapeutic: Bio-Penta®

Bio-Therapeutic heeft vijf van de meest effectieve technologieën gecombineerd in één innovatieve eenheid. 

  • Diepte-reiniging met de bt-sonic® PRO 
  • Wet/dry microdermabrasie met Bio-Hydroderm® TRINITY 
  • Licht-therapie met bt-accent® LED 
  • Microcurrent product penetratie met de bt-sonic® PRO 
  • Ultrasound met de bt-sonic® PRO

De 5 technologieën in één maken de Bio-Penta® tot een compact, effectief apparaat. Schakel moeiteloos over van de ene naar de andere functionaliteit, ideaal voor het aanbieden van verschillende behandelmodules. Of gebruik de individuele modaliteiten van de Bio-Penta® in jouw op maat gemaakte behandelingen.

De Bio-Penta is zeer geavanceerd, maar desondanks  eenvoudig te bedienen dankzij het slimme en intuïtieve ontwerp, dankzij de innovatieve touchscreen-bedieningselementen. Het bedieningspaneel en de gebruikersinterface zijn net zo modern als die van een smartphone-app. Krijg toegang tot elke functie met slechts een paar keer tikken, wat ervoor zorgt dat de huidexpert in staat is om de aandacht te richten op wat écht belangrijk is, namelijk de zorg voor de huid van hun klant. Het moderne ontwerp, de touchscreen bediening, het compacte formaat en de wendbaarheid maken dit technologische hoogstandje tot een must voor elke vooruitstrevende huidtherapeut en bedrijfseigenaar.

Test het zelf in onze gratis workshop!
Wil je Bio-Penta® zelf ervaren en weten hoe het is om met apparatuur én accessoires van Bio-Therapeutic te werken? Meld je dan aan voor onze gratis workshop! Kijk voor meer informatie op www.bio-therapeutic.nl of neem contact op via info@dermatuer-tech.nl of telefonisch via + 31 (0) 76 564 2000.