Bio-Therapeutic brengt salonkwaliteit apparatuur naar eigen badkamer

bt-sonic® vanaf heden te verkrijgen in de Benelux!


Bio-Therapeutic, Amerika’s toonaangevende huidverzorgingsapparatuur, is sinds kort verkrijgbaar in de Benelux. Naast innovatieve apparaten die salonbehandelingen extra krachtig maken, introduceert Bio-Therapeutic (BT) nu ook een efficiënte tool voor thuis gebruik: de bt-sonic®.

De bt-sonic® is een compacte, ultrasonic reinigingsborstel die naast professioneel gebruik ook geschikt is voor thuis. De antibacteriële en antimicrobiële borstel is waterresistent en ontwikkeld voor dagelijks gebruik, zelfs onder de douche. De bt-sonic ® maakt het mogelijk om de huid binnen 2 minuten op een professionele manier te reinigen en zorgt voor een extra zachte en stralende huid. De borstel reinigt 3-6x effectiever dan met de hand en door zijn ergonomische ontwerp ligt hij bovendien comfortabel in de hand.

Microvibraties

De bt-sonic® is te gebruiken in combinatie met dagelijkse reinigingsproducten en/of exfoliërende producten om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en vuil. De afgeronde, verschillend-gevormde siliconen noppen verwijderen vervuilingen, talg en make-upresten met 12.000 kleine microvibraties per minuut en reinigen elk gezichtsdeel, ook de neus. Met de bt-sonic® introduceert BT een professionele reiniging in de eigen badkamer. 

bt-sonic® is vanaf heden te verkrijgen via de website van Dermalogica.